Runway

Monday, February 2

Computer Test.

AKU LULUS!
haha. itu lah ayat yang aku gunakan utk memberitahu suma org yang aku pass.hehe. excited gle coz aku dh malas nk bace buku undang2 tu. dh la ade soalan yg jawapan dye salah. sje je nk maen kan aku. oh FYI aku xlahh sehebat korg yg dapat markah tinggi2. aku selalu dpt cukup makan jeh. yeahh markah aku 42/50. shitee. *malu malu* xpela janji lulus. org yg xamik comp tst lg jgn nk byk cmmnt nnt korg kene bru korg tau.hehe.

lepas dh habis bwat test 2 aku kuar form tht room n bg kakak kaunter my ic coz dye nk approve kn yg aku dh lulus. bt when kakak 2 suruh aku letak finger print dkt alat yg aku sendiri xtau name dye dye ckp: X MATCH! dh 2 kali aku cube siap tuka2 jari lagi still dye ckp:
ADIK YOUR FINGER PRINT X MATCH.
demnnn! thn kakak 2 ckp meh sini jari 2 *garang ah kakak nie* dye rase pastu ckp laaa mmg la xblh sejuk sgt jari adik nie. myb sbb aku excited sgt kott.haha. end up aku ckp dkt kakak 2 xpela kak sy pg dkt luar jap bg panas jari nie. so aku pg berasap.*kidding saya xsmoke okay*hee. so dh dlm lima mins aku bersun'tan' msk blk thn BOLEH! yeay. amik slip yg membutikan aku lulus thn trus blahh. oh yea "terima kasih ye ahkak".haha. my next amali class is on thrusday next week. mst bosan.haih. xpe la asl dpt lesen nnt blh aku merayau kemana mana.gaha. sape nk join aku? mali mali!

arie



6 comments:

zakiyy said...

arep,wish me luck weh!!!!!!!!!

hershey Que said...

next is bengkel.
3hours in class
3hours driving en?
wahahaha!
good luck good luck.
(:

kamu laki xpe la da pndai drive enn

JimeMalek said...

amek lesen pon nk kepoh kt blog!
hahahahahaha!
*muke jelez >.<

Aliph said...

yeay! arie lulus
bawak la aku jalan2 k =]

ssin said...

dulu aku amek test computer sampai 3 kali hahaha,and aku selalu ada masalah kalau nak amek cap jari tue,pfft

asyla said...

i dh 2x failed. i mls nk amek dh ! give up . sobsob